Livrare in 48h

Comenzi telefonice: +40 773 831 574

Limba:
Comutare Nav
Cosul meu
Inchide
  • Meniu
  • Setare

TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit pe site-ul www.vivasafety.ro !

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, intrucat accesarea sa presupune acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate.

Acest site este administrat de VIVA SAFETYFIRST S.R.L. cu sediul in Cernavoda, Str. Inginer Anghel Saligny, nr. 5, jud. Constanta, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J13/2245/2019 Cod unic de inregistrare: 41251395, avand contul in RON RO89BTRLRONCRT0504325402, deschis la Banca Transilvania, reprezentata legal prin dna Veronica Ionela Postole in calitate de Administrator, denumita in prezentul contract „BENEFICIARUL”.

In calitate de proprietar al website-ului www.vivasafety.ro, beneficiarul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

Denumim „Vanzator” VIVA SAFETYFIRST S.R.L cu datele de identificare indicate mai sus.

Denumim „Cumparator” orice persoana fizica sau juridica care lanseaza si confirma o comanda in conditiile si termenii prezentului site.

„Comanda” este documentul electronic prin care Cumparatorul comanda produsele puse in vanzare pe prezentul site, in conditiile si termenii prezentului site.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.vivasafety.ro, respectiv date, imagini, texte, grafica, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea VIVA SAFETYFIRST S.R.L, fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor.

Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de VIVA SAFETYFIRST S.R.L. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect configurabil din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al VIVA SAFETYFIRST S.R.L, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

DREPTUL CONSUMATORULUI DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Raporturile comerciale dintre cumparator si VIVA SAFETYFIRST S.R.L prin intermediul site-ului www.vivasafety.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernamentala nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 (zece) zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

CONDITII DE UTILIZARE. GARANTII SI LIMITARI

Prezentul site, impreuna cu ansamblul informatiilor continute, este furnizat ca atare, in masura disponibilitatii, fara existenta unei declaratii de garantie sau aprobare, explicita sau implicita.

VIVA SAFETYFIRST S.R.L nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mail-urile trimise de reprezentantii sai, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Utilizatorul foloseste site-ul pe propria sa raspundere, VIVA SAFETYFIRST S.R.L fiind exonerat de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului, respectiv de informatiile utilizate de pe site.

Nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta sau fara erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor termeni si conditii, in masura maxima admisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au condus la intreruperea sa.

Nu oferim nicio garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatie ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Mai mult decat atat, printre informatiile publicate pe site nu se regaseste niciuna care sa faca trimitere la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorului si site.

Accesarea www.vivasafety.ro se face exclusiv prin vointa dumneavoastra.

VIVA SAFETYFIRST S.R.L nu se face raspunzator de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor sau a informatiilor de pe site. Nu acordam niciun fel de garantie referitoare la continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii paginilor ce compun site-ul. Serviciile si produsele prezentate pe site pot suferi ajustari de pret. Pentru a primi o oferta clara, va rugam sa contactati unul dintre reprezentantii VIVA SAFETYFIRST S.R.L sau sa completati formularul disponibil pe site.

VIVA SAFETYFIRST S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele de pe site, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul/serviciile oferit/e.

VIVA SAFETYFIRST S.R.L nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste site-urile externe care contin link-uri catre acest site. Niciun site extern pe care-l vizitati ca urmare a accesarii unui link de pe www.vivasafety.ro nu se afla sub verificarea si controlul VIVA SAFETYFIRST S.R.L, iar vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe raspunderea dumneavoastra.

SECURITATE

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa, ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

FRAUDA

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului, poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces.

In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. VIVA SAFETYFIRST S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele daune care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Definitii:

Securitatea – Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite, astfel incat sa confere un nivel adecvat de protectie a acestora;

Informarea – Informarea persoanelor cu ale caror date VIVA SAFETYFIRST S.R.L intra in contact, se face de catre institutia ce prelucreaza datele personale vizate. Politica referitoare la securitatea datelor din cadrul VIVA SAFETYFIRST S.R.L este afisata pe site-ul organizatiei: www.vivasafety.ro;

Confidentialitatea – Persoanele care prelucreaza datele cu caracter personal sau care intra in contact cu astfel de date, au prevazute responsabilitati specifice in fisa postului, iar in contractul individual de munca exista anexa cu privire la clauza de confidentialitate, cuprinsa si in Regulamentul Intern al societatii. Persoana imputernicita are obligatia de a actiona doar in baza instructiunilor primite de la operator.

Datele cu caracter personal apartinand categoriilor de persoane mentionate mai sus: clienti si potentiali clienti ai VIVA SAFETYFIRST S.R.L, consumatori si potentiali consumatori ai produselor VIVA SAFETYFIRST S.R.L, abonati ai VIVA SAFETYFIRST S.R.L sunt prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.

Datele cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate.

Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt exacte si, daca este cazul, actualizate.

Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.

Datele cu caracter personal se prelucreaza in conformitate cu drepturile persoanei vizate. Persoanele ale caror date sunt prelucrate, au dreptul de a obtine de la VIVA SAFETYFIRST S.R.L, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea acestora, in masura in care prelucrarea nu este conforma cu prevederile Regulamentului General de Protectie a Datelor nr.679/2016 sau datele sunt incomplete ori inexacte.

Se iau masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Datele cu caracter personal incidente indeplinirii contractelor de catre VIVA SAFETYFIRST S.R.L nu pot forma obiectul unui transfer catre terti. Informatiile inregistrate si stocate sunt destinate utilizarii de catre Operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, cu consimtamantul persoanei vizate: persoana vizata, imputernicitul operatorului, partenerii contractuali ai operatorului si alte companii din acelasi grup cu operatorul. Autoritatile publice centrale si locale carora li se comunica aceste informatiie, in cadrul unei competente speciale de ancheta, nu vor fi considerate ca destinatari si, in consecinta, nu este necesar consimtamantul persoanei vizate (de exemplu: instante de judecata, procurori, organe de urmarire penala etc.).

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptii prevazute de lege. In caz de opozitie justificata, prelucrarea datelor nu mai poate viza datele in cauza. De asemenea, persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment si cu titlu gratuit, fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scopuri de marketing direct, in numele Operatorului sau tertului sau sa fie dezvaluite unor terti. Pentru acest lucru, persoana vizata se va adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, iar masurile luate de catre Operator vor fi comunicate in 15 (cincisprezece) zile de la data cererii.

POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si conformitate cu prevederile legale.

Datele personale ale fiecarui Utilizator si/sau Cumparator sunt confidentiale si vor fi folosite de catre VIVA SAFETYFIRST S.R.L, numai in scopul declarat al acestui site (cumpararea de produse, informare, vizitare, exprimare de opinii), cu respectarea dispozitiilor Regulamentului General de Protectie a Datelor nr.679/2016 privind „Protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal”. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terte persoane, in afara de exceptiile reglementate si prevazute de lege.

Datele personale ale utilizatorilor se stocheaza intr-o baza de date, protejata cu user si parola. De asemenea, datele de conectare ale clientilor pe site sunt stocate criptat in aceasta baza de date. Accesand aplicatia, utilizatorii au posibilitatea de a-si edita propriile date personale, neavand acces la datele personale ale celorlalti utilizatori.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor site-ului constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

MODEL NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Regulamentului General de Protectie a Datelor nr.679/2016 privind „Protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal”, VIVA SAFETYFIRST S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra, ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate, reprezentantilor legali ai persoanei vizate, imputernicitul operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Conform Regulamentului General de Protectie a Datelor nr.679/2016 privind „Protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal”, beneficiati de dreptul la informare si acces la datele cu caracter personal; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opozitie; dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul VIVA SAFETYFIRST S.R.L sau pe adresa contact@vivasafety.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Totalitatea datelor colectate in urma inregistrarii pe site-ul www.vivasafety.ro a utilizatorilor sunt procesate si prelucrate potrivit reglementarilor legale existente pe teritoriul Romaniei. VIVA SAFETYFIRST S.R.L se obliga sa nu transmita/publice nicio informatie dintre cele pe care ni le-ati furnizat.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 (treizeci) de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul VIVA SAFETYFIRST S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, conflictul va fi solutionat de instanta judecatoreasca competenta de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Date de identificare

VIVA SAFETYFIRST S.R.L

Str. Inginer Anghel Saligny, nr. 5, Cernavoda
Constanta, Romania
Tel.: +40773831574
Email: contact@vivasafety.ro
Va multumim!
Echipa ViVaSafety