Livrare in 48h

Comenzi telefonice: +40 773 831 574

Limba:
Comutare Nav
Cosul meu
Inchide
  • Meniu
  • Setare

CONDITII DE LIVRARE

Produsele noastre sunt livrate direct la adresa mentionata de dumneavoastra, oriunde in Romania si in strainatate. Veti fi atentionat prin mail de livrarea produselor comandate.

  • livrarea se va face la adresa indicate de dumneavoastra in formularul de livrare;
  • livrarea se efectueaza prin firma de transport (Fan Curier) cu care VIVA SAFETYFIRST SRL are contract;
  • daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

TARIFE DE LIVRARE

Tariful se va afisa in momentul completarii adresei (pasul 2) la plasarea unei comenzi.

Produsele de pe vivasafety.ro au preturile afisate fara taxa de livrare. Dupa ce veti adauga produsele in cosul de cumparaturi, pe pagina Finalizare comanda veti avea trecuta taxa de livrare pentru comanda.

TERMENUL DE LIVRARE

Pentru produsele aflate pe stoc – maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii (in cazul platilor Ramburs) SAU maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea platii in contul Viva SafetyFirst S.R.L (in cazul platii prin ordin de plata sau card bancar).

Referitor la produsele care nu sunt pe stoc sau a diferitelor produse configurabile de pe site, termenii de livrare sunt diferiti si va rugam sa ne contactati pentru a va putea comunica un termen cat mai apropiat de realitate. In cazul situatiilor exceptionale pe care nu le putem prevedea, cum ar fi situatii extreme din cauza conditiilor nefaste ale vremii sau programul transportatorilor parteneri, eventualele intarzieri ale produselor noastre va vor fi comunicate.

Termenul de livrare incepe de la data confirmarii platii, in urma confirmarii comenzii.

Va multumim,

Echipa ViVaSafety.ro