Livrare in 48h

Comenzi telefonice: +40 773 831 574

Limba:
Comutare Nav
Cosul meu
Inchide
  • Meniu
  • Setare

Despre noi

ViVa SafetyFirst S.R.L. este persoana juridica romana, infiintata in anul 2019, avand forma de organizare juridica de societate comerciala cu raspundere limitata, legal constituita si inregistrata la Camera de Comert si Industrie a judetului Constanta si este inregistrata ca si Unitate Protejata conform autorizatiei cu nr. 123/07.04.2021.

Cod unic de inregistrare: 41251395. Numar de inmatriculare la Oficiul Registrului Comertului – J13/2245/2019.

ViVa SafetyFirst S.R.L. are sediul social in orasul Cernavoda, strada ING. Anghel Saligny, nr. 5, judetul Constanta.

Viziunea noasta este indreptata catre o dezvoltare continua, intr-o maniera profitabila si controlata, astfel incat sa raspundem asteptarilor pe termen lung a tuturor clientilor, precum si a partenerilor implicati in afacere, devenind un pilon de incredere pentru acestia, prin respectarea tuturor angajamentelor explicite si implicite asumate in raport cu acestia.

Misiunea noastra este sa oferim fiecarui client produsele dorite, caracterizate printr-un raport pret/calitate avantajos, si care respecta cele mai exigente cerinte ale pietei de profil. Prin aceste actiuni, dorim sa devenim furnizorul, partenerul, angajatorul si clientul cel mai respectat din industrie, urmarind sa ajungem in topul preferintelor celor mentionati mai sus.

Raportul de activitate pentru anul 2021 ca unitate protejata se regaseste aici.

 

about-us
CONTACTATI-NE